Powered By Blogger

pátek 16. listopadu 2012

Zdravím všechny. Je tomu už rok a půl, co s mými rodiči a pár přáteli přispívám na studium Univerzity mojí kamarádky Alice Saumu Fikirini z Keni. Celkem jsme jí přispěli 15050 Kč, což je nějakých 600 Euro. Celkem jsme jí pomohli absolvovat 5 trimestrů. Částka za studium je samozřejmě mnohem vyšší, zbytek jí přispívají dvě dobrovolnice z Norska a z Velké Británie. Teď je v šestém trimestru a další zkoušky dělá v prosinci. Čeká ji ovšem poslední, sedmý trimestr, kterým studium ukončí, a stane se bakalářkou a získá konečně placenou práci jako učitelka. Dosud totiž pracovala dobrovolně, protože měla jen střední školu a ředitel základní školy v Kwale ji nechtěl a nemohl zaměstnat.

Poslední trimestr však přináší velké výdaje navíc, o které mne požádala, jestli jí s nimi mohu pomoci. Dohromady potřebujeme sehnat 1000 Euro, takže nějakých 25000 Kč.

Alice potřebuje zaplatit školné posledního semetru 45150 KES, dále 25000 KES na "teaching assessment practises", což chápu jako příspěvek na finální praxi. A na závěr musí zaplatit 42000 KES na poplatky za kreditní převody.

Prosím, kdo mi můžete pomoct se sbírkou, přispějte kolik uznáte za vhodné a kolik můžete. Každá stokoruna je dobrá!

PŘISPĚT MŮŽETE HOTOVĚ NEBO PŘEVODEM NA ÚČET ČS 908730193 / 0800 (ZPRÁVA PRO PŘÍJEMCE „ALICE + VÁŠ EMAIL“). PENÍZE PROSÍM POŠLETE CO NEJDŘÍV, NEJPOZDĚJI DO KONCE LISTOPADU.

Každý, kdo připěje, obdrží jako doklad, že přispěl na opravdovou věc, emailem výsledky studia Alice, respektive kopii jejího závěrečného diplomu!

Předem všem moc díky.

1 komentář:

  1. úvěrová společnost, která mi poskytuje půjčku ve výši 5 000 000,00 USD, když ostatní investoři půjčky zanedbali moji nabídku, ale pan benjamin lee mi poskytl úspěšnou půjčku. Jsou přímo zapojeni do financování půjček a projektů z hlediska investic. poskytují finanční řešení společnostem a jednotlivcům, kteří hledají přístup k fondům kapitálových trhů, mohou vám pomoci financovat váš projekt nebo rozšířit vaše podnikání .. e-mailový kontakt :::: také 247officedept@gmail.com nebo napište na číslo whatsapp na + 1- ( 989-394-3740)

    OdpovědětVymazat